Menu Sluiten

We All Go Rhythm (2021)

In “We All Go Rhythm” is elke scene het gevolg van een klik. Het is een tocht van hyperlink naar hyperlink naar hyperlink, waarin men dreigt verloren te geraken. 

Wat als buitenaardse wezens een wifi wachtwoord bemachtigen van ons wereldwijde web? Welk mensbeeld krijgen ze dan te zien? 

Kunnen we het virtuele terug reëel maken? Kan een individuele surftocht op het net, collectief gedeeld worden in het hier en nu? Kunnen we terug verbinden met elkaar en met u, de toeschouwer, zonder scherm?

“We All Go Rhythm” is een voorstelling die gemaakt en gespeeld wordt door jonge mensen tussen de 16 en 24 jaar. Ze maken en spelen deze voorstelling over en met het internet waar ze noodgedwongen op moesten terugvallen tijdens het maakproces. Ze werpen een kritische blik op het medium en de mensheid terwijl ze ondertussen zoeken naar hun eigen weg hierin.

Verwacht je aan een reëel tripje langs virtuele paden, snelle Tinder Dates, trage Tik Toks, een poëtisch intermezzo met 1001gedichten.nl, Twitter de Musical, poeslieve spam en veel, veel selfies. 

Regie: Freek De Craecker

Spel: Amber Turpyn, Janne Van Beveren, Mona Van Speybroeck, Kaat De Muer, Hanne Van Rentergem, Matthias Van Eijkeren, Eline Bos, Cedric Oosterlynck, Yaris Vereecken

Speeldata

  • Donderdag 4 november om 20u
  • Vrijdag 5 november om 20u
  • Zaterdag 6 november om 20u

Locatie

CC Stroming Evergem-Sleidinge
Weststraat 31
9940 Evergem-Sleidinge