Menu Sluiten

Net als water (2019)

WildTbos stelt voor: “Net als water”, een coproductie van wildTgroei en Theater Strobos!

“Net als water” is een voorstelling die tot stand is gekomen door vele brainstormsessie en schrijfrepetities. Het verhaal en alle teksten zijn gemaakt door de jongeren en de regisseur. Ze zijn vertrokken van het idee van groep versus individu en hebben zo een totaal eigen verhaal gecreëerd.

“Net als water” gaat over zeven meisjes die aan competitiesport doen. Ze zijn synchroonzwemmers en zullen er alles aan doen de synchroonsten te zijn. Uit de band springen is geen optie. Fouten maken of zeuren ook niet. Winnen is belangrijker dan deelnemen en het team is belangrijker dan het individu. Maar onderling is er ook veel competitie. Wie kan het verste zijn tenen strekken? Wie kan het langste zijn adem inhouden? Wie is bereid tot het uiterste te gaan?

“Net als water” gaat over vriendschap, maar ook over de gevaren van een te ver doorgedreven competitie. Want hoe ver wil je gaan voor de landstitel?

“Net als water” werd geselecteerd voor Spots op West. Als je dit pareltje gemist hebt in Evergem, was de Westhoek de place to be begin juli 2019.

Speeldata

  • Vrijdag 29 maart om 20u
  • Zaterdag 30 maart om 20u
  • Vrijdag 5 april om 20u
  • Zaterdag 6 april om 20u

Locatie

Sint-Franciscus Evergem
Schepenhuisstraat 4
9940 Evergem

 
Credits
 
Regie:
Anneleen Cnudde
 
Productieleiding:
Ilse van Leeuwen
 
Cast
 
Amber Turpyn
Clara Petillion
Eline Bos
Hanne Van Rentergem
Kaat De Muer
Lena Van Speybroeck
Yaris Vereecken
Simòn Bruggeman